„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Színezd újra!

2016. április 19.

Színezd újra!

2016. április 19.

SZÍNEZD ÚJRA! Tavaszi párkapcsolat karban-tartó játék

2013-ban, a Házasság hetére találtuk ki a Szerelmes Kalandtúra párkapcsolat-építő játékot. A résztvevők visszajelzései arra biztattak bennünket, hogy ezt osszuk meg másokkal is, így jó szívvel továbbadtuk a játék now how-ját mindenkinek, aki szívesen szervez hasonlót. Így Szerelmes kalandtúráztak már Kecskeméten, Győrben, Pécsett, Keszthelyen, Kaposváron, Budapesten, Mórahalmon, Kunszentmártonban, Orosházán és a határainkon túl, Szatmárnémetiben is…
Minden évben újabb és újabb verzió készítünk erre a játékra (2014. Szerelmes ötpróba, 2015. Szerelempróba – “…hogy jól érezzük egymást”)
 
És itt van a Szerelmes kalandtúra 4.0 verzió!
 
Színezd újra! címmel tavaszi párkapcsolat karban-tartó játékot hirdetünk az Egyházmegye területén élő házaspároknak, jegyespároknak, szerelmespároknak, akik szívesen tesznek kapcsolatuk megújításáért. A játékos „feladatokat” 2016. április 20. és május 31. között egyéni ütemben, szabadon teljesíthetik a kihívásra vállalkozó párok ott, ahol élnek. A közös élmények és a felfrissült párkapcsolat örömén túl a részvevőknek részük lehet egy meglepetés estben is, mely a szervezők ajándéka.
Jelentkezés
szinezd_ujra_plakat.kicsi