„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Hív a ritmus! – hatodik kihívás a Karantén kaland-téren

2020. május 14.

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Hív a ritmus! – hatodik kihívás a Karantén kaland-téren

2020. május 14.

Hív a ritmus! Mozduljunk együtt!

Hogy vagytok a zenével, a ritmussal? Ugye milyen felszabadító, amikor egy jó zenére mozdul a lábunk, a kezünk, átjár a jókedv, ahogyan megszólít a dallam? Nálatok ki szeret táncolni a családból? Van, aki nem szokott? Jó hírünk van! Most minden, a tánccal kapcsolatos gátlást félre lehet tenni, hiszen magatok között vagytok, nem kell senki idegen kritikus tekintetétől visszariadni.

Keressetek egy olyan helyiséget az otthonotokban, ahol van tér arra, hogy a család minél több tagja egyszerre mozogjon. Keressétek meg a youtube-on a Just dance videókat, válasszatok ki egyet. Nekünk az egyik kedvencünk a Just Dance – The Village People: YMCA

A alább ajánlott videókon az elhangzó zeneszámokhoz koreográfiát is mutatnak. Álljatok be a képernyő elé,  és alakítsátok meg a családi dance team-et. Engedjétek bele magatokat bátran a táncba!

Legyetek könnyedek a mozdulatok, a zene és a helyszínválasztás tekintetében. Szabad nevetni magunkon és élvezni a közös mozgást! 

Extra feladat:

A feladat extra teljesítésének számít, ha a családtagok beöltöznek különböző jelmezekbe.

Visszajelzés: Küldjetek egy képet a táncoló családtagokról és/vagy írjátok meg a csaladegyetem@gmail.com címre, melyik szám volt a kedvence a családnak.

Ajánljuk még:

Despacito – Luis Fonsi & Daddy Yankee – Megastar

5☆ stars – Timber – Just Dance 2014 – Wii U

DANCE MONKEY – TONES AND I – Mashup – Just Dance – FanMade

Just Dance 2020: Old Town Road (Remix)