„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Októberi előadások és szemináriumok

2023. október 3. | Egyéb, hírek

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Októberi előadások és szemináriumok

2023. október 3. | Egyéb, hírek

♣2023. október 03. kedd 18-19.30. Katolikus Ház (6720 Szeged, Dugonics tér 12.)

Uzsalyné dr. Pécsi Rita: Szabadságra nevelünk! Fegyelmezéssel?

♦2023. október 24. kedd 18-19.30 Katolikus Ház

Dr. Papp Miklós: Az életközép kérdései és sanszai

Ajánló:

Az életközép mindenkinek fontos fordulópont az életében: jó erről hallani a fiataloknak, akikre még vár ez a szakasz; jó azoknak, akik éppen benne vannak; s jó azoknak is, akiknek már meg kell lépniük ezt a határt. Az életközepi szakasz sok kérdést, határmeghúzást, problémát is tartogat, de megnyílnak új sanszok, mélység, bölcsesség is. Az előadás segíthet, hogy jobban értsük magunkat, a házasságunkat, fejlődési ívünket.

♥2023. október 26. csütörtök 17-18.30. Katolikus Ház

Fókuszban a beszoktatás – Interaktív előadás a Kapcsolódó Nevelés gyakorlati eszközeiről nemcsak szülőknek. Előadó: Bodnár Ágnes Kapcsolódó Nevelés oktató, öt gyermek édesanyja

Ajánló:

Előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor gyermekeinknek is el kell válniuk tőlünk, vagy el kell válniuk valamitől… Miért olyan nehéz ez a szülőnek, pedagógusnak is? Hogyan lehet ezt gyógyító-gyógyuló módon tenni? Hogyan tudunk ebben a kihívást jelentő folyamatban támogatást adni a gyermekeknek és támogatást szerezni magunknak?

Többek között ezen kérdések mentén fordítjuk tekintetünket az előadás segítségével a (be-, le-, át-) szoktatásról az elválás felé. (Konkrét eszközök megtanulása következik!)

BEJELENTKEZÉS