„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Lubickolni a boldogságban

2016. április 19.

Lubickolni a boldogságban

2016. április 19.

Lubickolni a boldogságban

Életünk első hónapjaiban is víz vesz bennünket körül, keresztény életünk kezdetén is vizesek leszünk. Szép anyanyelvünk számos kifejezést kapcsol össze a vízzel. Most csak egyet emelünk ki: lubickolunk a boldogságban.
Ebben a feladatban éppen erre hívunk titeket! Keressetek magatoknak alkalmat arra, hogy ellátogassatok egy általatok tetszőlegesen kiszemelt fürdőbe. Természetesen ha valaki nem szeret, nem tud fürdőbe menni, akkor az otthoni fürdőkád is megteszi, ott akár még romantikusabbra is lehet varázsolni a környezetet néhány gyertyával a kád körül.
Így egymás mellett üldögélve jó alkalom ez arra, hogy felidézzétek közös lubickolós és ázós történeteiteket. Arra biztatunk, hogy ezt az alkalmat használjátok fel arra is, hogy tervezzétek meg közös nyári programotokat, amit be is tudtok írni a naptárba már most, hogy aztán a megvalósítás is könnyebben menjen.
Feladat: Gondoljatok ki egy közös nyári programot, élményadó kikapcsolódást!
1. Dobjatok össze minden lehetséges ötletet, ami ezzel kapcsolatban felmerül bennetek!
2. Válasszatok ki egyet az ötletek közül, ennek gondoljátok ki a részleteit! Próbáljátok szabadon és vidáman tervezgetni ezt a közös programot!
3. Azt is beszéljétek meg, hogy ki, minek jár utána a közeljövőben a program megvalósításával kapcsolatban!
Derűs tervezgetést kívánunk!
Visszajelzésként kérjük, írjátok meg nekünk a csaladegyetem@gmail.com címre egy sorban, mondatban, hogy mi ez a tervezett program. A tárgyba írjátok be: Lubickoltunk!