„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Ha február, akkor Házasság hete!

2022. február 8.

  1. Home
  2.  » 
  3. hírek

Ha február, akkor Házasság hete!

2022. február 8.

 

Kezdődik az új félév a CsaládEgyetemen! Első tavaszi előadásunk a Házasság hete szegedi programsorozatához kapcsolódik.

Időpont: 2022. február 16. szerda 18.00

Helyszín: Tanulmányi és Információs Központ (TIK, Szeged, Ady tér 10.)

Testi-lelki egyensúly, érzelmi érettség, párkapcsolati harmónia

Előadó: Dr. Buda László, orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója

Ajánló:

A harmonikus párkapcsolat a legtöbb ember számára vonzó cél – ám sokaknak inkább csak elérhetetlen álom marad. Vagy azért, mert nem találják a megfelelő partnert, vagy azért, mert partnerkapcsolatuk nem kielégítő. Az általános boldogtalanság, aggodalmaskodás, magány, szexuális frusztráltság és unalom valódi oka azonban inkább saját sebzettségünkben, neurózisunkban keresendő, mint a létező vagy vágyott partner minőségében. Az előadásban áttekintünk néhány hétköznapi szenvedés-forrást, végiggondoljuk ezek lehetséges pszichológiai okait, és megkíséreljük egy egészséges lelki és kapcsolati egyensúly irányvonalait felvázolni.

FONTOS: A TIK rendelkezése szerint az előadáson csak oltási igazolvánnyal lehet részt venni. A részvétel ingyenes!

Az előadóról:

Dr. Buda László orvos pszichiáter, pszichoterapeuta,  a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzője.
Elsősorban önismereti és módszertani tanfolyamok vezetésével, ismeretterjesztő előadások tartásával, egyéni konzultációkkal és könyvírással foglalkozik.

A kép forrása: pszichoforyou.hu