„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Ölelj át! – A biztonságos kötődésről a párkapcsolatban

2019. szeptember 6.

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Ölelj át! – A biztonságos kötődésről a párkapcsolatban

2019. szeptember 6.

A CsaládEgyetem 2019/20. tanévének első előadása 2019. szeptember 17-én kedden 18 órakor kezdődik Ölelj át! – A biztonságos kötődésről a párkapcsolatban címmel.

Előadó: Dr. Török Szabolcs egyetemi docens, pszichoterapeuta szakorvos, család- és párterapeuta, nemzetközileg akkreditált EFT terapeuta, Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Közszolgálati Kar, Mentálhigiéné Intézet

Ajánló:

“Amikor a párbajok véget nem érő köreit rójuk a táncparketten, azt mondják, a lépéseinkben van a hiba, holott csak a zenét kellene kicserélni és az igazi érzelmeinket vállalni – hiszen hiába minden párkapcsolatjavító technika, ha nem merünk a másik lelkébe belenézni. Az Érzelem Fókuszú Párterápia (EFT) és az Ölelj át! (Hold Me Tight) program abban segíthet, hogy valóság legyen a szeretetteljes párkapcsolat, mely a biztonságos családi háttér, az egészségesebb társadalom és a mindenki számára elérhető, valóban emberséges jövő záloga. Az interaktív előadás keretében szeretnénk ránézni saját kötődési vágyainkra és szükségleteinkre is, és arra, ami időnkét elfedi ezeket.”