„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Lehet egy családi nyaralás a Kolpingban?

2016. május 17.

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Lehet egy családi nyaralás a Kolpingban?

2016. május 17.

Lassan-lassan véget ér ez a tanév is. Ideje összeszámolni a krediteket, hogy megvan-e  mind a tanév lezárásához és az alsópáhoki Kolping Hotel-beli nyaralás megnyeréséhez.

A tavalyi  tanév nyertes családjának beszámolóját olvashatjátok itt kedvcsinálóként.

Sziasztok!

Tegnap hazaértünk a Kolpingos nyaralásunkból, ahol három csodás napot töltöttünk…
Már az első nap volt szerencsénk Bobóval is találkozni, akit nem kis gyereksereg követett.. 🙂
Ahogy megérkeztünk nem győztünk csodálkozni mennyi minden van, és tényleg mennyire családbarát, kisgyerekeseknek igazi földi paradicsom. Nagyon tetszett a szobánk is, rengeteg praktikus megoldás volt, ami nagyon megkönnyítette az ottlétünket. Kaptunk például a szobához babakocsit is, ami valahogy sokkal jobban tetszett Dorcinak mint az otthoni, úgyhogy vagy ő maga tologatta a szobán belül, vagy minket kért meg hogy vigyük ki őt pár körre a folyosóra.
A fotocellás ajtónál is eltöltöttünk naponta pár percet ami közvetlenül a szobánk előtt volt.
Voltunk a játszóházakban is, ami annyira tetszett Dorcinak, hogyha csak vacsorázni mentünk pl. és Bobóország előtt elsétáltunk akkor végigtapsolta az utat amíg elhaladtunk a játszóház előtt. 🙂
Az étterem fantasztikus volt, nagyon jókat ettünk, és szintén nagyon nagy segítség volt, hogy van külön játéksarok az asztal mellett ahol Dorci eljátszott amíg mi ettünk. A gyerekek legnagyobb örömére az étterembe csúszdán is be lehetett jutni.
Játszottunk a homokozóban Bobóval és jól kiugráltuk magunkat a trambulinban, ami annyira bejött a kis manónak, hogy úgy döntöttünk itthonra is beszerzünk egyet.
Kipróbáltuk a vizes részleget is, bepillantottunk a babaúszásra, átrendeztük a köveket a babaszaunában, és a jeget is megkóstoltuk. 🙂
A reggelinél minden nap megkaptuk a hotel saját aznapi újságját a “Páhok Post”-ot. Ebben mindig találtunk kedvünkre való programot. Lenyűgöző volt megtapasztalni a személyzet kedvességét, figyelmességét.
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jót pihentünk, és megállapítottuk, hogy ide mindenképp vissza kell még jönni. Nagyon köszönjük hogy lehetővé tettétek nekünk ezt az álomnyaralást.

Köszönjük!

Tajti család
[masterslider id=”11″]