„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Házi dolgozat: Különleges ajándékok, amik nem kerülnek pénzbe

2015. december 2.

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Házi dolgozat: Különleges ajándékok, amik nem kerülnek pénzbe

2015. december 2.

1. KÉNYEZTETŐ KUPONOK, KÁNONOK, KÉZMŰVES SZÉPSÉGEK

Több éve már, hogy egyszer a legnagyobb lányunktól (lehetett úgy 8-9 éves) egy A/4-es lapot kaptam karácsonyra a következő szöveggel:
Masszázs anyának – 3 db kocka mellette (ide kerültek a szívecskék a masszázs megkapása után), Takarítás 5 db kocka, Cipőtisztítás 3…Cipő rendbe rakás…Teregetés…Felolvasás…
Gyümölcs felszedése nyáron…
A legjobb ajándék volt, amit kaphattam. Kellő időben fel is használtam őket. A nagy sikerre való tekintettel azóta ismétlődően visszatér ajándékként, immár a kisebb lányom is ajándékozza az aktuálisan ünnepelt családtagnak.

Ebből tanulva én is készítettem és ajándékoztam kuponokat, életkorhoz illő lehetőségekkel:
sütizés anyával, séta, beszélgetés anyával, forró csokizás, közös kézműveskedés, kívánság süti készítés. Érdemes kipróbálni, csak ajánlani tudom.
Felnőtteknek, barátoknak is lehet csak Tőlem csak Neked dolgokat kitalálva nagyon személyre szabott ajándék.
A másik, aminek nagyon örültem: anyák napjára gyönyörű szép dallal leptek meg, s karácsonyra mini koncerttel készültek (zongorázni és furulyázni tanulnak).
Tavaly az adventi időszak első vasárnapján kihúztuk egymás nevét és karácsonyi ajándékként valami saját kézzel készített ajándékot adtunk, s addig is jobban figyeltünk az adott családtagra, „angyalkáztunk”…

Már most emlegették, mikor húzzuk ki egymást? És kihúztuk.

kuponok