„A boldogság tanulható”

híreink

a családegyetem

tanrend

videótár

ötlettár

kapcsolat

Június 16-ig még gyűjthető a kredit!

2017. június 1.

  1. Home
  2.  » 
  3. Egyéb

Június 16-ig még gyűjthető a kredit!

2017. június 1.

A napokban minden családegyetemista megkapta az értesítést az ebben a félévben elért kreditjei számáról. A félév sikeres teljesítéséhez 10 kreditet kell teljesíteni. Ezzel a család részt vehet a  félév végi nyereménysorsoláson. A tanévet sikeresen zárók között családi élménykupont sorsolunk ki a tanév végén. A 3 nap/2 éjszakára szóló kupont az alsópáhoki családbarát Kolping Hotelben lehet beváltani 2 felnőtt és 2 gyermek részére.

Még nem késő a hiányzó pontokat összegyűjteni például a videótárhelyen lévő előadások ellenőrző kérdéseinek megválaszolásával. Irány a videótárhely!

A tavalyi nyertes Koncz család élménybeszámolóját örömmel adjuk közre.

“A Családegyetem 2015/2016-os tanévében minket ért az a nagy-nagy öröm, hogy megnyertük az ösztön(ző)díjat: 3 nap, 2 éjszaka félpanziós ellátással az alsópáhoki Kolping Hotelben. A nyereményt 2017. március végén sikerült igénybe vennünk, egy nyugat-magyarországi babalátogató hétvégét követően.
Vasárnap délután 3 órakor érkeztünk meg a hotelbe. A recepciós úr kedves és részletes tájékoztatása után elfoglaltuk a szobánkat. Kellemes meglepetés volt, hogy 16 hónapos kisfiunkat, Csongort külön gyerekszoba várta, nagy örömére egy nagy játék kutyussal. Csupa praktikus dolog volt a szobában, ami jól jöhet kisgyerekkel utazva, például babakocsi, mikrohullámú sütő, kiságy, babakád, és még sorolhatnánk.
Ezután elindultunk felfedezni a hotelt.  Vacsoráig épp hogy belefért a komplexum kívül-belül történő bejárása. A játszóterekkel és sok-sok fával, virággal tarkított, szép környezetben több épület található, melyeket világos, zárt folyosók fűznek láncba. Az egyes házak belső falainak díszítése más-más témájú. A teljesség igénye nélkül van a hotelben például fürdő (családi és külön csendes wellness), konditerem, kápolna, játszó szobák gyerekeknek a bölcsődésektől a kamaszokig.
A vacsora – hasonlóan a reggelihez – svédasztalos, talán nem túlzás azt mondani, hogy minden igényt kielégítő volt.
Hétfőn délelőtt a fürdőt próbáltuk ki. A kezdeti megilletődés után Csongi hamar feloldódott, és nagyot pancsolt apával. Olyan jó volt látni, hogy mennyire élvezi. Még a medence szélén ülő szülőket is bevonta egy kis labdázásba. Ebéd után sziesztáztunk, majd kipróbáltuk a kávézót és elindultunk felfedezni Bobóország legkisebbeknek való szobáját. Rengeteg élmény várt ránk, köszönhetően például a labda-saroknak, csúszdáknak, kismotoroknak, hintalovaknak, illetve mindenféle zenélő és készségfejlesztő játéknak.
Az, hogy a Kolping Hotel családbarát, nem pusztán egy jól hangzó marketing szöveg, hanem tényleg így van. Itt valóban minden rólunk, gyermekes családokról szól.
Köszönjük a lehetőséget, hogy élményekkel töltekezhettünk ezen a fantasztikus helyen!
Koncz család”

[masterslider id=”11″]